🛵

Eigen bezorg systeem.
Nul commissie.

Creëer je eigen bezorgsysteem en neem bestellingen op met iDeal via je eigen app. Opzeggen wanneer je wilt.

Coming Soon

Wij regelen uw online business.

Restaurants zijn niet blij zijn met de overige platforms die hun snel online krijgen - maar de connectie met de klanten vergeten. Zelfs voor vaste klanten die elke week bestellen worden er commissies betaald. Wij staan niet tussen de consument en het restaurant.

popover

Uw app, uw klanten.

Iedereen probeert zich te wringen tussen de consument en het restaurant. Wij werken achter de schermen en achter het restaurant waardoor het restaurant direct met de consument kan communiceren.

popover

Nul. Commissie.

Met onze abbonementen heffen wij geen commissie of overige kosten over uw bestelling. Bij ons betaald u alleen een vast maandelijks tarief. Het is tenslotte uw omzet.

popover

Geen zorgen meer.

Het runnen van een bedrijf is niet makkelijk. Online betalingen accepteren, de app onderhouden en andere dingen waar u zich geen zorgen over hoeft te maken worden geregeld door ons.

popover

Nieuwste technologie.

Onze apps worden gebouwd met de laatste technologie die Apple beschikbaar stelt. Zo heeft u altijd de mooiste en modernste apps tot uw beschikking.

popover

iDeal.

Uw klanten kunnen hun bestellingen betalen met iDeal in de app. Hierover betaald u geen kosten!

popover

Sir dashboard.

In ons dashboard kunt u uw bestellingen inzien, uw restaurant informatie aanpassen en nog veel meer.

Twijfel?

Wij snappen dat het maken van keuzes voor je bedrijf niet makkelijk is. Bekijk gerust degenen die u voor gingen om een goede impressie te krijgen van Delivery. Een domme vraag is een die niet gesteld wordt. Chat live met ons voor al uw vragen!

De besten gebruiken Sir App

Neem deel aan een groeiende lijst van bedrijven die Sir App gebruiken om de producten te maken die iedereen gebruikt en waar iedereen van ❤️.

Chat live Prijzen